SlowRun

SlowRunnen is (hard)-lopen in jouw eigen tempo. Dit hoeft niet perse hardlopen te zijn. Ontspannen tijdens het inspannen.

 

In iedere SlowRun training maken we na 1 a 1,5 km een stop voor basis kracht en core-oefeningen of een bodyscan. Doel hiervan is contact met je lichaam te maken.  SlowRun is geschikt voor iedere vrouw die (weer) in beweging wil komen. Niet (meer) alleen wil rennen en graag aansluit in een leuke groep vrouwen.

 

De voordelen van SlowRun zijn: â€‹â€‹Je bouwt rustig conditie op en je leert te luisteren naar de signalen van jouw lichaam. Geen prestatie druk of “moeten” het doel is ontspannen leren lopen en genieten. We ademen zoveel mogelijk via de neus in en uit. Dat is soms best lastig. Tijdens deze cursus geef ik tips waarmee je kan oefenen en niet onbelangrijk; het mag altijd op jouw manier!

 

SlowRunnen is lopen met jouw hart in plaats van met jouw hoofd. Loop daarom altijd met jouw gezicht. Zodra het gezicht verstrakt, ga je te snel. Houd je gezicht zacht, glimlach en geniet. Zolang dat lukt, zit je goed!

 

Wanneer je (hard) loopt, kom je bij iedere stap met twee keer jouw lichaamsgewicht op één been. Wij maken deze tijd bewust korter door de paslengte te verkleinen. Korter met jouw totale gewicht op één been waardoor de kans op overbelasting en dus eventuele blessures kleiner wordt. Ook gaat het tempo vanzelf wat omlaag bij een kleinere paslengte.

 

De schokjes die jouw lichaam voelt tijdens het lopen, zenden een signaal naar de hersenen. Dit om de botdichtheid te activeren door middel van aanmaak collageen en calciumfosfaat. Hardlopen zorgt dus voor een sterk skelet en niet onbelangrijk, het helpt je overtollig gewicht te verliezen en je gewicht op peil te houden.

 

10-weekse cursus

Vertrouw op jouw lichaam en doe mee! Investeer in jezelf en ik neem je 10 weken mee in een gezellige groep met enthousiaste vrouwen. Zo leer ik je (weer) optimaal genieten van bewegen.

 

Wil je na de 10-weekse cursus door met SlowRun, dan kan dit met een maandkaart tijdens loopuren voor de “gevorderde” SlowRunner.

 

Gaat jouw voorkeur uit naar 2 x in de week, kunnen we de cursus ook in            5 weken doen.

 

Gun jezelf tijd voor beweging en plezier. Mocht je nog vragen hebben of wil jij je gelijk opgeven, dan kan dat via het onderstaand formulier.

 

Lestijden 

maandag-dinsdag-woensdag-donderdag-ochtend

  • variërend rooster  9.30  gevorderd    

vrijdag

  • 09.30 uur 10 weekse SlowRun cursus
    • start 21 juli   

1 op 1 cursus

Vrouwen die 1 op 1 willen gaan bewegen, hebben daar vaak een speciale beweegreden voor. In een kennismakingsgesprek kan ik een beeld vormen voor wat bij jou past .

 

In beweging komen is niet voor iedere vrouw even makkelijk. Soms is het qua gezondheid echt een uitdaging, maar ook mentaal kan van alles bij je spelen wat het lastig maakt. 


Luisteren en oprechte aandacht is de sleutel en ik kan jou dat kan bieden.

Tarieven

SlowRun cursus

10 weken = € 149,-

 

SlowRun 1 op 1

10 weken = € 499,-

  • 1 op 1 contact
  • persoonlijke lestijden 
  • persoonlijke begeleiding 

 

5-Ritten kaart 

trainingskaart = €  55,-

  • 5x deelname wanneer jij wil aan SlowRun trainingen van SlowRun Alkmaar

 

10 -Ritten kaart 

trainingskaart = €  100,-

  • 10x deelname wanneer jij wil aan SlowRun trainingen van SlowRun Alkmaar

Startadres SlowRun Alkmaar 

Het startadres van elke Slowrun is:

Strand Paviljoen El Chiringuito, Klaregroetweg 3

1723 PW  Noord-Scharwoude

Proefles 

Vrijdag 21 juli   PROEF LES

START 9.30

Tarief proefles € 7,50  inclusief kopje koffie / thee 

Inschrijving via onderstaande mailblok

Vragen of inschrijvingen

Bij inschrijving ga je akkoord met het volgende: Meedoen met SlowRunnen, bewegen en sporten is op eigen risico.

Je gegevens worden tot maximaal half jaar bewaard en worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming voor is verkregen.